Τι προσφέρουμε

Υπηρεσίες

New

Παράδοση κατ’ οίκον (delivery)

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες της καθημερινότητάς σας, προσφέρουμε τη δυνατότητα παράδοσης των αγορών σας στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας. Από Δευτέρα έως Σάββατο, 09.00-16.00 σας παραδίδουμε αυτά που χρειάζεστε, χωρίς καμία χρέωση και με ελάχιστο παραγγελίας 20€. Η εξόφληση του λογαριασμού σας γίνεται επιτόπου είτε με μετρητά είτε με χρήση κάρτας (σε φορητό pos). Για τις παραγγελίες σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το κατάστημα ή να στείλετε τη λίστα σας με email στο orders@lifemarket.gr

Για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις σχετικά με την υπηρεσία παράδοσης κα’ οίκον (delivery), μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας.

New

Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Το κατάστημα διαθέτει εγκεκριμένα τερματικά αποδοχής καρτών (POS). Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από το ATM. Κάνουμε δεκτές όλες τις βασικές κάρτες (VISA, MASTERCARD, MAESTRO, DINERS, UNIONPAY), για αγορές από το πρώτο Ευρώ. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ ρωτήστε στο κατάστημα.

New

Πρόγραμμα ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’

Το κατάστημά μας συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Ψωνίζω στη Γειτονιά», σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Οι κάτοχοι των Χρεωστικών και Πιστωτικών Καρτών της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Yellows, έχουν την δυνατότητα να εξαργυρώνουν τους πόντους που έχουν συλλέξει, κάνοντας τις αγορές τους στο κατάστημά μας. Ταυτόχρονα, κερδίζουν επιπλέον πόντους για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιούν. Επιπρόσθετα, κάθε εβδομάδα και μέχρι 31/12/2021, 100 τυχερές συναλλαγές σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, κερδίζουν με κλήρωση επιστροφή έως 30€.

Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα www.psonizostigeitonia.gr για τις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις και για τα οφέλη από τη δική τους συμμετοχή.

New

Εξόφληση λογαριασμών

Το κατάστημά μας αποτελεί ένα easypay POINT της Τράπεζας Πειραιώς. Εδώ, μπορείτε να εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας, άμεσα και με ασφάλεια. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμές όπως Ρεύμα/Ενέργεια, Φυσικό αέριο, Ύδρευση & Δήμοι, Σταθερή και Κινητή Τηλεφωνία, Οφειλές Δημοσίου, Internet και Συνδρομητική Τηλεόραση, Ασφάλειες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο κατάστημά μας ή στο www.piraeusbank.gr

New

Ειδικές παραγγελίες / κρατήσεις

Σεβόμενοι τις ανάγκες σας, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τα προϊόντα που χρειάζεστε, ακόμα και αν αυτό δεν πωλείται στο κατάστημά μας σε σταθερή βάση. Μη διστάσετε να μας το ζητήσετε και εμείς θα σας το διαθέσουμε στο συντομότερο δυνατό διάστημα. Επίσης, μπορείτε να κάνετε κράτηση κάποιου προϊόντος που σας ενδιαφέρει και είτε να έρθετε να το παραλάβετε είτε να σας το φέρουμε εμείς. Απλά ζητήστε το μας!

New

Ανακύκλωση μπαταριών

Με αγάπη και σεβασμό προς το περιβάλλον, το κατάστημα διαθέτει κάδο ανακύκλωσης μπαταριών σε συνεργασία με την ΑΦΗΣ. Φέρτε τις παλιές σας μπαταρίες και εμείς θα συμβάλουμε στην ανακύκλωσή τους.

Διεύθυνση

Πρωτέως 26 & Θέτιδος
Παλαιό Φάληρο 17561, Αττική

Βρείτε μας στο χάρτη

Ωράριο καταστήματος

Δευτέρα-Σάββατο: 08.30-22.30

Κυριακή: 09.00-22.00

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Σταθερό: 210 9836655

Κινητό: 694 4361921

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ