Γνωρίστε μας

Ποιοί είμαστε

Life Market

Ποιοί είμαστε

Το Life Market είναι ένα mini-market/παντοπωλείο στην περιοχή του Φλοίσβου, που προσφέρει στους πελάτες μία πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, με διευρυμένο ωράριο και σε προσιτές τιμές.

Κατάστημα ψιλικών • Μπακάλικο • Μίνι Μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο

Life Market

Η φιλοσοφία μας

Στο Life Market νοιώθουμε ότι δεν είμαστε απλά ένα ακόμα κατάστημα που πουλάει προϊόντα αλλά ότι αποτελούμε ένα ζωντανό κομμάτι της γειτονιάς μας. Με αγάπη και κατανόηση για τις ανάγκες κάθε πελάτη μας, προσπαθούμε καθημερινά να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Η ιστορία μας

Η ιστορία ξεκινάει το 1963, όταν ο Κωνσταντίνος Παραδείσης ξεκινά την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, με ένα παντοπωλείο-ζαχαροπλαστείο στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου και Ναϊάδων. Το κατάστημα ανθεί και σύντομα γίνεται σημείο αναφοράς για την εμπορική αγορά της περιοχής, με την φήμη του και τις αναμνήσεις να διατηρούνται μέχρι και σήμερα. Η επιχείρηση διατηρείται μέχρι το 1993.

Το 1996 και ύστερα από μία μικρή ανάπαυλα, η οικογένεια Παραδείση δραστηριοποιείται εκ νέου στην αγορά του Παλαιού Φαλήρου. Ξεκινά τη λειτουργία ενός μεγάλου mini market στην οδό Πρωτέως και Θέτιδος, σε ιδιόκτητο πλέον κτίριο. Το κατάστημα σύντομα ξεχωρίζει για άριστη εξυπηρέτηση των πελατών του και για την διάθεση πολύ μεγάλης γκάμα προϊόντων

Το 2006, η επιχείρηση πωλείται σε τρίτο πρόσωπο και η οικογένεια Παραδείση αποσύρεται. Ωστόσο, οι επιχειρηματικές «ανησυχίες» του Κωνσταντίνου Παραδείση τον οδηγούν σε ένα νέο ξεκίνημα. Έτσι, το 2011 δημιουργείται το Life Market, που παρά τις νέες συνθήκες της αγοράς, αποκτά τη θέση του στην εμπορική πραγματικότητα του Παλαιού Φαλήρου.

Τον Φεβρουάριο του 2016, την διαχείριση της επιχείρησης αναλαμβάνει ο γαμπρός τους, Γιώργος Γραμματικός. Με σχεδόν 15 έτη εμπειρίας στην αγορά ως στέλεχος επιχειρήσεων, αναλαμβάνει την ευθύνη να οδηγήσει την επιχείρηση στη νέα εποχή και να δημιουργήσει ένα κατάστημα σύγχρονο, που να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον πελάτη.

Διεύθυνση

Πρωτέως 26 & Θέτιδος
Παλαιό Φάληρο 17561, Αττική

Βρείτε μας στο χάρτη

Ωράριο καταστήματος

Δευτέρα-Σάββατο: 08.30-22.30

Κυριακή: 09.00-22.00

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Σταθερό: 210 9836655

Κινητό: 694 4361921

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ