Τα νέα μας

Blog

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Το ποπ-κορν (δηλαδή το σκασμένο καλαμπόκι) αποτελεί ένα από τα παλαιότερα σνακ και έχει συνδεθεί με την διασκέδαση εκτός σπιτιού.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Το τυρί αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες απολαύσεις των Ελλήνων και δεν λείπει σχεδόν ποτέ από το καθημερινό μας τραπέζι, καθιστώντας μας παγκοσμίως, την χώρα με την μεγαλύτερη κατά κεφαλή κατανάλωση τυριού (μαζί με τη Γαλλία). Λευκό ή κίτρινο, μαλακό ή σκληρό, γλυκό ή αλμυρό, το τυρί αποτελούσε και θα αποτελεί για πάντα ένα δομικό συστατικό της Ελληνικής κουζίνας. Ταυτόχρονα, το κρασί είναι κάτι που συνοδεύει την ιστορία μας από τα αρχαία χρόνια και έχει συνδυαστεί με πολλές εκφάνσεις της κοινωνικής και πολιτιστικής μας κουλτούρας. Τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές, ένα μπουκάλι κρασί είναι πάντα εκεί για να κάνουμε μία ευχή, για να συνοδεύσουμε το χαμόγελό μας προς την παρέα αλλά και για να νοιώσουμε μία προσωπική στιγμή χαλάρωσης.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν πως τα φρούτα και τα λαχανικά περιέχουν φυτοφάρμακα. Τα φυτοφάρμακα μπορεί να αποδειχθούν βλαβερά για την υγεία, αν δεν πλένουμε καλά τα φρούτα και τα λαχανικά που αγοράζουμε, προτού τα καταναλώσουμε.

Διεύθυνση

Πρωτέως 26 & Θέτιδος
Παλαιό Φάληρο 17561, Αττική

Βρείτε μας στο χάρτη

Ωράριο καταστήματος

Δευτέρα-Σάββατο: 08.30-22.30

Κυριακή: 09.00-22.00

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Σταθερό: 210 9836655

Κινητό: 694 4361921

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ